De zoveelste arbodienst, zul je nu misschien denken. Maar De Vliegende Arbodienst is niet zomaar een arbodienst. Wij werken volgens een geheel nieuw en slim concept, waarbij je als bedrijf altijd voordelig uit bent.

Elk bedrijf is verplicht zich deskundig te laten ondersteunen bij het arbo- en verzuimbeleid. De abonnementskosten hiervan zijn echter hoog, zelfs als je bedrijf weinig ziekteverzuim kent. Dat is eigenlijk best tegenstrijdig. Want waarom zou je zoveel geld betalen voor iets wat je niet vaak gebruikt? Dat dachten wij nou ook. Daarom betaalt een bedrijf bij ons niets per medewerker per jaar! Dat is wel een heel stuk goedkoper dan reguliere arbodiensten, en toch bieden we minstens dezelfde kwaliteit. De geregistreerde bedrijfsarts biedt hier uitkomst. Bovendien hebben we een vliegensvlugge dienstverlening door onze korte communicatielijnen en regionale spreiding.

De Vliegende Arbodienst is geen gewone arbodienst, maar modern alternatief voor de arbodienst. De Vliegende Arbodienst, wellicht de beste, zeker de snelste, absoluut de goedkoopste. Veel overleg gaat via Internet. Echter de menselijke maat verliezen we nooit uit het oog.

Dan is bijvoorbeeld even te overleggen wel zo efficiënt.

We zitten voor je klaar! Bel 088 - 83 77 890 van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur.

GEEN ZIN IN HOGE ARBOKOSTEN?

MELD JE NU AAN!

De Vliegende Arbodienst

088 - 83 77 890
info@vliegendearbodienst.nl.

Wij zijn op maandag t/m vrijdag
telefonisch bereikbaar tussen
08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00

BTW: NL858109888B01
KVK: 7002773

De Vliegende Arbodienst
Stadionstraat 11-C10
4815NC Breda

Uw online Arbodienst Goed & Goedkoop

Regel snel een verzuimgesprek bij De Vliegende Arbodienst. Met spoed een Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RIE), Een chauffeurskeuring? Advies en hulp tegen een scherpe prijs? Spoedcontrole? Wet verbetering Poortwachter? Een klus voor onze arbeidsdeskundige? Crisisinterventie, Plan van Aanpak?

Slechts een muisklik nodig voor de beste, snelste en meest adequate oplossing voor jou.

Meld je nu gratis aan

Arbodiensten

Bestel online en razendsnel voor bodemprijzen de beste arbodiensten. Wij bij de Vliegende Arbodienst combineren jarenlange ervaring en kennis om u deskundig te kunnen adviseren. Kijk gerust eens rond in onze arbodienst webshop.

Webshop